Nyheter

Här hittar du information om saker som pågår i vårt cafe eller i Fiskars bruk. Om man är på väg till Fiskars så lönar det sig att okcså ta en tit på Fiskars Villages hemsida. Där hittar man info om alla evenemang här i Bruket. Via dem kan man också reservera guidade rundturer i byn.

Fiskars Village

VårmarknadFiskars fylls av solig marknads-stämning och härliga dofter 25.-26.3.2017 när den traditionella vårmarknaden arrangeras igen. Evenemangen arrangeras på lördag och söndag i Kopparsmedjan klo 10-16. Välkommen och njuta av våren, slow food ideologi och hantverk. Cafe Antiques remont är förbi så glöm inte att komma på kaffe och kanelbulle ;) Vi syns i Fiskars!

Mera information:
Fiskars Village

Remont i Cafe AntiqueRemontten i vårt Cafe är äntligen klar! :) Vi har målat väggar och gålv, byggt ett nytt kassabord på grund av en ny vitrin och mycket annat. Det tog 3 veckor men det va nog värt det tycker vi. Kom och ta en tit och berätta vad du tycker. Cafe Antique har öppet från och med 25.3.2017: ons-sö klo 12-16.

Mera information och bilder från processen hittar du här:
www.facebook.com/cafeantiquefiskars


Evenemang som redan varit

Här under kan man läsa om evenemang som redan varit. En del av dom arrangeras årligen så var inte ledsen om du missat nåt intressant.

Sommarutställningen

Andelslaget hantverkare, formgivare och konstnärer i Fiskars (ONOMA) har arrangerat igen en otroligt fin utställning i Kopparsmedjan (Fiskars). I år är utställningens tema TILLVÄXT.

Utställningen är öppen 15.5.2016 - 25.9.2016
Måndag - Söndag klo 11-18

Mera information on utställningen hittar du här:
Fiskars Villages hemsida
Onomas hemsida

Jordens Smaker 27-28.8.2016

Höstens härligaste mat evenemang är här igen!

I år arrangeras evenemangen 27-28.8.2016 i Lukalen i Fiskars. Det lönar sig att komma i tid så att man inte missar nåt. Efter marknaden smakar det med en kop kaffe i Cafe Antique :)

Mera information hittar du här:

Facebook


Antikdagarna 7-10.7.2016

I Juli arrangeras Antikdagarna i gamla knivfabriken i Fiskars. Under antikdagarna kan man också se Cafe Antiques söta kaffe-kärra i byn. Från den kan man köpa en kop kaffe samt en kanelbulle och sitta ner och njuta av vackra brukmiljön.

Gissar du hur många kanelbullar som bakas i Cafe Antique under antikdagarna? Om du tror dig gissa så kan du delta i vår bulle-tävling. Du kan skicka ditt svar via facebook eller vie e-post. Den som gissar närmast vinner 20 kanelbullar! :)

Mera information hittar du här:
www.fiskarsinantiikkipaivat.fi

Kontakta oss: +358 45 6495626
E-post: info@cafeantique.fi

På grund av korona-epidemin i landet har vi för tillfället stängt.

Senaste Oiva-raportten hittar du här.

Design by TemplateMonster.com

Du hittar oss även på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram