Lunch
Vi serverear lunch dagligen från och med klockan 12.
Alla våra soppor serveras med bröd och vatten. Kaffe, te eller kakao ingår också i priset.

I juli serverar vi dagligen laxsoppa men resten av året varierar lunch-soppan dagligen. Oftast blir det vegetariska soppor från måndag till onsdag, ärtsoppa på torsdag, köttsoppa på fredag och laxsoppa under helgen.
Lunch meny för kommande veckor:


25.-31.12.2017

MÅNDAG - Stängd
TISDAG - Stängd
ONSDAG - Batat-ingefärasoppa
TORSDAG - Ärtsoppa & Pankaka
FREDAG - Spenatsoppa
LÖRDAG - Laxsoppa
SÖNDAG - Laxsoppa

1.-7.1.2018

MÅNDAG - Stängd
TISDAG - Stängd
ONSDAG - Tomatpaprikasoppa
TORSDAG - Ärtsoppa & Pankaka
FREDAG - Korvsoppa
LÖRDAG - Laxsoppa
SÖNDAG - Laxsoppa

Från och med 8.1.2018 går Cafe Antique på vintersemester. Vi öppnar igen i halvvägs av Februari.Vi försöker använda lokala råvaror alltid om det bara är möjligt. Till exempel brödet och kanelbullarna bakas av mjöl som kommer från ett lokalt familjföretag Mörby Gård. Från samma gård kommer också största delen av köttet som vi använder i våra soppor.

Soppan görs alltid av laktosfria och glutenfria ingredienser. Brödet som vi serverar är mjölkfritt och det finns också alltid bröd som är gjort av glutenfria ingredienser.

Om du kommer på lunch med en större grupp, rekommenderar vi att du kontaktar oss i förväg och gör en reservation. På det sättet finns det ingen risk att soppan inte räcker åt hela gruppen. Då kan vi också ta bättre hänsyn till eventuella specialdieter eller allergier. Mera information om grupp-reservationer hittar du här.

Kontakta oss: +358 45 6495626
E-post: info@cafeantique.fi

Senaste Oiva-raportten hittar du här.

Design by TemplateMonster.com

Du hittar oss även på:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram