Ryhmille


Jos olet tulossa Fiskarssiin isomman ryhmän kanssa, kannattaa kahvittelut tai lounas varata etukäteen. Näin varmistat, etteivät korvapuustit tai keitto pääse loppumaan juuri ennen saapumistanne. Tällöin pystymme myös paremmin huomioimaan mahdolliset erikoisruokavaliot. Ryhmän koosta riippuen saattaa myös olla mahdollista tehdä erillinen keitto ryhmäänne varten, mikäli kyseisen päivän keittovaihtoehto ei ole ryhmällenne mieluisa. Suosittelemme olemaan yhteydessä hyvissä ajoin, sillä etenkin kesällä ryhmiä saattaa olla liikkeellä paljon ja kahvilassamme on rajoitetusti tilaa. Sisätiloihin mahtuu istumaan n 45-50 henkeä. Kesällä on tarjolla myös n 60 ulkopaikkaa, joista osa on katoksen alla. Huomioittehan että korona-ajan rajoitukset saattavat vaikuttaa kahvilan asiakaspaikkamääriin.


Suosittelemme myös ryhmiä olemaan yhteydessä Fiskars Infoon. Sitä kautta saa ajankohtaista tietoa kylän tapahtumista sekä voi halutessaan varata ohjelmaa ryhmälle (lasinpuhallus, takominen, opastettu kierros ruukissa tai kesänäyttelyssä ja paljon muuta)

Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi

Suosittelemme yli 10 hengen ryhmiä tekemään varauksen.

Näin voimme varmistaa ryhmän mahtumisen tiloihimme, erikoisruokavalioiden huomioimisen sekä tuotteiden riittävyyden. -->

Viimeisimmän Oiva-raportin löydätte täältä.

Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor