Kotitekoinen keittolounas

Cafe Antique tarjoilee päivittäin klo 12 alkaen keittolounaan. Kesän kiireisimpään aikaan tarjoilemme joka päivä maukasta lohikeittoa, muina aikoina päivän keitto vaihtelee päivästä riippuen. Talvikaudella tarjoilemme yleensä lohikeittoa viikonloppuisin, hernekeittoa pannukakun kera torstaisin, lihaisampaa keittoa (makkarakeitto, jauhelihakeitto, chorizokeitto) perjantaisin ja muina päivinä erilaisia kasviskeittoja (Tomaatti-paprikakeitto, bataatti-inkiväärikeitto, purjoperunakeitto, punajuurikeitto). Pyrimme käyttämään kaikissa tuotteissamme mahdollisimman paljon lähitiloilta tulevia raaka-aineita sekä luomua. Tämän vuoksi jauheliha- ja makkarakeiton liha tulee läheiseltä Mörbyn luomutilalta. Samalta tilalta tulee myös keittosämpylöissä käyttämämme jauhot.

Päivitämme viikottain keittolistamme Facebook-sivullemme: Keittolista


Kaikki keittolounaat sisältävät leivän (itsetehdyn tietenkin) sekä kahvin, teen tai kaakaon.
Kaikki keittomme on tehty laktoosittomista ja gluteenittomista raaka-aineista. Keiton kanssa tarjoiltavat sämpylät ovat maidottomia ja niiden kanssa esillä oleva voi on aina laktoositonta. Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy myös gluteenittomista raaka-aineista valmistettua näkkileipää tavallisen leivän sijaan.

Keitto pyritään saamaan valmiiksi klo 12 mennessä. Suosittelemme suurempia ryhmiä varaamaan keittolounaan etukäteen. Tällöin voidaan varmistaa keiton riittävyys ja ottaa myös huomioon mahdolliset erikoisruokavaliot.

Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi

Suosittelemme yli 10 hengen ryhmiä tekemään varauksen.

Näin voimme varmistaa ryhmän mahtumisen tiloihimme, erikoisruokavalioiden huomioimisen sekä tuotteiden riittävyyden. -->

Viimeisimmän Oiva-raportin löydätte täältä.

Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor