Catering

Cafe Antique ottaa vastaan myös catering-tilauksia. Hinnat neuvotellaan aina tilauskohtaisesti ja catering-tarjonta räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi.
Voimme toiveidenne mukaan toimittaa tuotteet, hoitaa esillepanon sekä tarjoilun. Myös pelkkä tuotteiden toimittaminen, esillepano sekä astioiden vuokraaminen on mahdollista, jolloin hinta on aina edullisempi.Tyypillisiä catering-keikkojamme ovat firmojen kokousten tai juhlien catering-tarjoilut, yksityishenkilöiden juhlien tarjoilu sekä evästarjoilun toimittaminen metsään. Myös blinilätarjoilumme on ollut suosittua esimerkiksi juhlien suolaisena tarjoiluna. Heittäydymme mielellämme mukaan ideoimaan ikimuistoisia juhlia ystävällesi tai rakkaallesi. Miltä kuulostaisi romanttinen kahvittelu järven rannalla tai yllätysjuhlat puistossa? Unohtuiko tyttöystävän synttärit tai yhteinen vuosipäivä? Ei hätää, apu on puhelinsoiton päässä! ;)
Myös kahvilamme tilat on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin joko kokonaisuudessaan tai osittain. Sisällä meillä on asiakaspaikkoja n.45 ja ulkona 60 (joista osa on katoksen alla). Kysy myös brunsseistamme!

Jos sinulla on kysyttävää Catering-palveluistamme tai tahtoisit tilata kakkuja tai muita herkkuja juhliin, pyydä tarjous sähköpostitse info@cafeantique.fi tai puhelimitse 045-6495626.

Tilauskakkuja pääset selailemaan tästä!
Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi

Suosittelemme yli 10 hengen ryhmiä tekemään varauksen.

Näin voimme varmistaa ryhmän mahtumisen tiloihimme, erikoisruokavalioiden huomioimisen sekä tuotteiden riittävyyden. -->

Viimeisimmän Oiva-raportin löydätte täältä.

Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor