Ajankohtaista

Täältä löydät tietoa menneistä ja tulevista tapahtumista sekä muuta ajankohtaista infoa.

Parhaiten tietoa kylän kaikista tapahtumista, myymälöistä ym löytyy kuitenkin Fiskars Villagen sivulta. Sieltä voi myös halutessaan varata opastettuja kierroksia kylälle tai kesänäyttelyyn.
Fiskars Village

MaalismarkkinatFiskarsin kylä täyttyy jälleen ihanista tuoksuista ja iloisesta tunnelmasta perinteisen ruokatapahtuman merkeissä. Maalismarkkinat järjestetään tänä vuonna Kuparipajassa 25.-26.3.2017 klo 10-16. Paikalla on monenlaisia herkkuja, Slow Food ideologiaa ja ihania käsitöitä. Samalla voi tulla ihastelemaan Cafe Antiquen uutta ulkoasua, sillä kahvilamme avaa ovensa remontin jälkeen taas normaalisti 25.3.2017 alkaen. Tervetuloa!

Tapahtuman Facebooksivut:
Maalismarkkinat

Cafe Antiquessa remontoidaan.Cafe Antiquen remontti on vihdoin valmis! 3 viikkoa maalaamista, hiomista, suunnittelua ja rakentamista. Kahvila on 25.3.2017 alkaen auki jälleen normaalisti eli: KE-SU klo 12-16. Tervetuloa pullakaffelle, Fiskarsissa nähdään! :)

Facebookista löytyy lisätietoa sekä kuvia remontin eri vaiheista:
www.facebook.com/cafeantiquefiskars


Menneet tapahtumat

Alla olevat tapahtumat ja uutiset eivät enää ole ajankohtaisia. Monet tapahtumat tosin toistuvat vuosittain, eli mikäli olet tänä vuonna missannut jonkin mielenkiintoisen tapahtuman, kannattaa se laittaa korvan taakse ensi vuotta ajatellen.

Halloween runHalloweenina Fiskarsin ruukki täyttyy jälleen juoksijoista ja juhlahumusta. Fiskarsin torilla järjestetään 29.10.2016 klo 17:00 alkaen jo perinteeksi muodostunut juoksutapahtuma, johon saa osallistua kaikenkarvaiset juoksijat (ihmisistä noitiin ja kummituksiin asti). Jos ei itse halua juoksemaan lähteä, voi mukaan kuitenkin tulla kannustamaan ja nauttimaan juhlatunnelmasta.


Lisätietoa Halloween runista:
Fiskars Villagen sivulta

Kesänäyttely

Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta (ONOMA) järjestää jälleen perinteisen kesänäyttelynsä Fiskarsin kuparipajalla. Tänä vuonna näyttelyn aiheena on Kasvu.

Näyttely on avoinna 15.5.2016 - 25.9.2016
MA - SU klo 11-18

Lisätietoa näyttelystä ja avajaisista löydät:
avajaisten facebook sivulta
Fiskars Villagen sivuilta
Onoman kotisivuilta

Maan Maut 27-28.8.2016

Syksyn odotetuin ruokatapahtuma on täällä taas!

Maan maut järjestetään tänä vuonna 19-20.3.2016. Tällöin Lukaali täyttyy jälleen pienistä kojuista ja ihanista tuoksuista! Tapahtuma alkaa klo 10:00 ja jatkuu klo 16:00 asti. Kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä parhaat herkut viedään päältä. Markkinahumun keskellä on hyvä rauhoittua hetki kahvikupposen äärellä Cafe Antiquessa (korvapuustia unohtamatta!)

Lisätietoa tapahtumasta löytyy:

Tapahtuman facebook sivulta
Fiskars Villagen sivulta

Antiikkipäivät 7-10.7.2016

Heinäkuun toisena viikonloppuna järjestetään Fiskarsin veitsitehtaalla jälleen antiikkipäivät. Cafe Antique on tapahtumassa mukana omalla kahvipisteellään, joka löytyy veitsitehtaan takaa. Tarjolla on kahvia, pullaa, virvokkeita sekä keittoa ja pientä suolaista. Tämän lisäksi sään salliessa kylää kiertää sympaattinen maitokärrymme, josta saa tuoretta pullaa sekä kahvia. Antiikista kiinnostuneiden kannattaa tulla kurkkaamaan myös kahvilamme antiikkivalikoima ja etenkin pihalle asetetut löytökorit.

Arvaatko montako korvapuustia kahvilassamme Antiikkipäivien aikana leivotaan? Jos sinulla on aavistus, niin kannattaa osallistua kilpailuun! Lähimmäksi arvannut voittaa 20 korvapuustia, jotka saa noutaa kahvilastamme valitsemanaan päivänä meneillään olevan vuoden aikana. Osallistua voi joko kahvilassamme, antiikkipäivien kahvipisteessämme, facebookin kautta tai sähköpostitse.

Lisätietoa antiikkipäivistä löydät:
tapahtuman kotisivuilta
Fiskars Villagen sivuilta
Tapahtuman facebook-sivuilta

Puukkopäivät

Fiskarsin puukkopäivät järjestetään tänä vuonna 14.5-15.5.
Tapahtumapaikkana on Fiskarsin vanha viljamakasiini aivan Fiskarsin keskustassa.

Tapahtuma on auki:
Lauantaina 14.5 klo 10-16
Sunnuntaina 15.5 klo 10-14

Lisätietoa tapahtumasta löytyy:
Fiskars Villagen sivuilta
Tapahtuman facebook-sivuilta

Vappujuoksu

Vappuna juostaan keväisessä ruukissa!
30.4 juostaan Fiskarsissa jälleen perinteinen vappujuoksu! Mukaan voi osallistua joko ihan omaksi iloksi tai sitten aikaa ottaen. Sarjoja on useita iästä ja kokemuksesta riippuen. Tervetuloa mukaan juoksemaan tai katsomaan ja kannustamaan! Tapahtuma alkaa klo 18 ja päättyy klo 20. Vapputunnelmissa on hyvä rauhoittua hetki kahvikupposen äärellä Cafe Antiquessa (korvapuustia unohtamatta!). Iloista vappua!

Tietoa muista vapun tapahtumista löytyy Fiskars Villagen nettisivuilta

Lisätietoa juoksutapahtumasta:
www.fiskarsvillage.fi

Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi


Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor